Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Nieuw in de collectie; Kiss me II

op .

Wederom hebben we een mooi beeld van Babke Moelee mogen toevoegen onze collectie; Kiss me II. Klik hier voor de gehele collectie van Babke Moelee. 

20170320 152315 resized   20170320 152321 resized 

Unieke samenwerking Golfclub de Gulbergen en Art Dumay

op .

“Is het Kunst of Curiosa?”

Op zondag 9 april van 11.00 tot 16.00 uur organiseren Golfclub de Gulbergen in Mierlo Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen voor het eerst gezamenlijk een kunsttaxatie dag. Het is voor de eerste keer dat golf en kunst zo dicht bij elkaar te zien zijn. Het is die dag tevens de landelijke Open golf dag, met o.a. gratis kennismakingslessen, demonstraties van het machinepark en rondleiding in golfbuggy’s, waar De Gulbergen aan deelneemt.
Heeft u een kunstwerk op zolder staan waarvan u benieuwd bent naar de herkomst? Een antiek sieraad in uw bezit waarvan u graag zou willen weten wat het waard is? Iedereen is welkom.

A5 flyer Gulbergen A5 flyer Gulbergen2

Over de kunst taxatie dag

Op zondag 9 april staan twee professionele taxateurs van Art Dumay voor u klaar om uw kunst en curiosa te taxeren en beoordelen op waarde, herkomst en originaliteit. Tussen 11.00 en 16.00 uur kunt u terecht met schilderijen, tekeningen, antieke sieraden, glas, porselein, zilver en diverse 'kleine' antiquiteiten. De entree bedraagt € 5,00 per persoon. Hiervoor ontvangt kunt u tot 3 voorwerpen laten taxeren.

 

Over Golfclub Gulbergen en Art Dumay

Dit evenement is ontstaan door de samenwerking tussen de golfclub en de kunsthandel die op steenworp afstand van elkaar gevestigd zijn. Golfclub de Gulbergen is met haar 1.200 leden een van de grotere golfverenigingen van Nederland. De in 1990 opgerichte vereniging beschikt over een uitdagende 18 holes par 70 baan en de 9 holes par 64 Old Course baan. Deze uitdagende banen worden gekenmerkt door de vele waterhindernissen met aflopende oevers. De Sprookjesbaan heeft enkele holes waarvan de afslagen op 'de berg' gelegen zijn.

Kunsthandel Art Dumay in Nuenen presenteert klassieke en moderne kunst. Tevens huist in Nuenen aan het Park 75 een gespecialiseerd restauratie - en inlijstatelier:  Lijstenmakerij Foederer. Lijstenmakerij Foederer bestaat 80 jaar. Daarnaast is Art Dumay adviespartner voor collectioneurs, bedrijven en instellingen wat betreft het ontsluiten en/of bewaken van kunstcollecties.

20x Freek van den Berg

op .

Wederom organiseerden wij op Catawiki een Freek van den Berg veiling. Deze veiling loopt vanavond vanaf 20.00 uur af. Klik hier om mee te bieden op de 20 aquarellen. 

 DSC 0900

Samenwerking Zorggroep De Laren - Villa Hamer

op .

Op zondag 19 maart vindt de eerste taxatiemiddag plaats in samenwerking met Zorggroep De Laren - Villa Hamer te Berg en Dal. Lees hieronder alles over deze middag.

AD0184 Leaflet Villa Hamer1 AD0184 Leaflet Villa Hamer2