Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Wederom een bijzondere samenwerking!

op .

Op zondag 23 april 2017 organiseren wij voor het eerst in samenwerking met Bibliotheek Eindhoven een taxatie middag. Van 13.00 uur tot 17.00 uur kunt u tegen een kleine vergoeding uw schilderijen, tekeningen, aquarellen, antieke sieraden, zilver, goud, glas, porselein, klein antiekgoed én uiteraard uw antieke boeken laten beoordelen op waarde, herkomst en originaliteit. 

Voor meer informatie over deze middag klikt u hier

websitebibliotheek

Europa’s snelst groeiende veilingwebsite Catawiki komt naar Van der Valk Uden Veghel

op .

30 april 2017: Catawiki Expertisedagen by Art Dumay

Zondag 30 april komt online veilingwebsite Catawiki naar het nieuwe Van der Valk hotel in Uden en organiseert daar een grote taxatiedag in samenwerking met kunsthandel Art Dumay uit Nuenen. Catawiki is de grootste veilingwebsite van Europa met iedere week meer dan 300 verschillende veilingen in meer dan 80 categorieën. Tijdens de ‘Catawiki Expertisedagen’ staat een team van Catawiki experts samen met experts van kunsthandel Art Dumay klaar om kunst, antiek, zilver, sieraden en munten te taxeren. Na de taxatie is het direct mogelijk om de items in te brengen voor een veiling.

Advertentie Catawiki Expertisedagen klein

Bijzondere samenwerking
Volgens Albert Goldenbeld, kunstexpert van Catawiki, is dit een bijzondere samenwerking: “Het mooie aan dit evenement is dat wij normaal gesproken alles online doen. We taxeren op basis van foto’s en zien de objecten bijna nooit in het echt. Met dit evenement komt daar verandering in dankzij een unieke samenwerking met kunsthandel Art Dumay en de Van der Valk hotels.” Art Dumay is niet nieuw op het gebied van taxatiedagen. Inmiddels organiseren ze ruim 40 taxatiedagen per jaar door het hele land.

Paul Dumay is ook erg enthousiast: “Op dit soort dagen worden bezoekers geïnformeerd over hun kunst of curiosa voorwerp die ze soms al jaren op zolder hebben liggen. Ik haal er plezier uit om informatie te kunnen geven over de achtergrond, herkomst, de staat en de hamvraag: voor welk bedrag zou het verkocht kunnen worden?” Allemaal vragen die Kunsthandel Art Dumay al jaren beantwoordt tijdens haar taxatiedagen die nu omgevormd zijn tot Catawiki Expertisedagen by Art Dumay.

Van der Valk Hotel Uden Veghel
Een kennismaking tussen van der Valk Hotel Uden Veghel – prachtig gelegen aan de Rondweg 2 in Uden – en de relatie tussen Art Dumay en Catawiki heeft geleid tot deze drie-eenheid en bijzondere samenwerking. Naast het laten taxeren, beoordelen en ter veiling aanbieden van uw kunst kunt u deze dag genieten van de speciale brunch die Van der Valk Uden Veghel op 30 april verzorgt.  

Welkom!
Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij Van der Valk Hotel Uden Veghel waar Catawiki en Kunsthandel Art Dumay iedereen verwelkomd voor een kunstzinnige dag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De kunstzinnige dag maakt u helemaal af in restaurant Koosie, waar genoten kan worden van heerlijke seizoens- en streekgerechten of een klein hapje of een borrel in het Lounge Café of de Skybar.

Derde editie taxatie dag Museum Veenendaal

op .

Aanstaande zaterdag, 15 april 2017, taxeren wij voor het derde jaar op rij bij Museum Veenendaal. Van 12.00 uur tot 16.00 uur bent u van harte welkom om door onze drie taxateurs uw items te laten beoordelen op waarde, originaliteit en herkomst. Dit kan zijn: schilderijen, tekeningen, aquarellen, prenten, etsen, zilver, goud, porselein, glas, antieke sieraden, antieke boeken en klein antiekgoed.

Locatie: Museum Veenendaal, Kees Stipplein 76, 3901 TP te Veenendaal

Benieuwd hoe het evenement vorig jaar verliep? Klik dan hier.

logomv

 

Note: vanwege dit evenement vindt er geen schilderijenspreekuur plaats bij ons op de zaak.

Derde editie taxatiemiddag bij Vitalis Parc Gender

op .

Op zaterdag 8 april zijn we voor het 3e jaar op rij te gast bij Vitalis Parc Gender voor een taxatiemiddag.

U kunt tussen 13.00 uur en 16.00 uur uw schilderijen, tekeningen, aqaurellen, etsen, zilver, goud, porselein, glaswerk, antieke sieraden, antieke boeken en antiek kleingoed laten beoordelen op waarde, originaliteit en herkomst.

De kosten bedragen € 2,00 per itemen (max. 5 items per persoon).

Hieronder vindt u alle informatie terug. Iedereen is van harte welkom!

Note: vanwege dit evenement op locatie is ons eigen schilderijenspreekuur op de zaak te bezoeken van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Flyer Vitalis

Tussen kunst & curiosa bij De Lage Landen

op .

Afgelopen donderdag waren we te gast bij De Lage Landen voor een kunst & curiosa evenement speciaal voor alle medewerkers.

Hierbij een sfeerimpressie van deze middag waarin bijzondere objecten voorbij kwamen, waaronder een bijbel met handgekleurde platen uit 1663 en een prachtige glazen Leerdam schaal ontworpen door K.P.C. de Bazel uit circa 1920.

IMG 4632 IMG 4647

IMG 4631 IMG 4638