Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Inlijstingen

ArtDumay inlijstingen-smalDit jaar al 81 jaar vakmanschap in inlijsten: Lijstenmakerij Foederer verstaat de kunst van het inlijsten!

Foederer Sinds 1937 80JAAR Blauw klein

Lijstenmakerij Foederer kent een lange historie, al vanaf 1937 staat Foederer voor kwaliteit in inlijstingen. Eduard Hanssen nam in 1969 Foederer over en na de lange roots in Helmond werd het in 2009 tijd voor een nieuwe stap: een groter pand en een groter aanbod op het gebied van kunst: ook voor restauraties kunt u terecht. Daarnaast is het aanbod moderne en klassieke kunst  uitgebreid door de verhuizing naar Nuenen. Tot oktober 2017 is aan het Park 75 in Nuenen de lange historie van dit kwalitatieve inlijstbedrijf voortgezet. Vanaf 1 november 2017 is de lijstenmakerij verhuisd naar een groter pand (1000m2) aan het Cockeveld 4 te Nuenen. U bent hartelijk welkom bij Lijstenmakerij Foederer. 

Foederer is een familiebedrijf dat door vakmanschap en liefde voor het vak, op een Europese vakbeurs in 1978, het “Europees Zilver” bereikte . Tijdens de eerste en tevens enige deelname aan een Nederlandse vakbeurs in 1993, werd maar liefst twee keer de eerste prijs binnengehaald. Foederer bestaat sinds 1937! Voor meer informatie over de historie, klik dan op 'Foederer anno 1937'. In de regio Eindhoven is Foederer één van de grote spelers op inlijstgebied. U bent hartelijk welkom!

Vanuit het atelier  adviseren wij u over uw inlijsting. Nuenen ligt op steenworp afstand van Eindhoven en in Nuenen kunt u gratis, en voor de deur, parkeren. Wij beschikken over meer dan 1000 modellen staaflijsten en een collectie handgemaakte lijsten. Een foto, tekening, ets, voorwerp of  schilderij voorzien wij graag van een mooie lijst. Een werk dat passepartouts en glas verdient kunnen wij ook verzorgen. Onze inlijsters staan graag voor u klaar!