Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Bedrijven & instellingen

ArtDumay-bedrijven-smalArt Dumay is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven en instellingen qua inrichting met kunst in diverse vormen. Tevens zijn zij strategisch partner voor collectioneurs en (gemeentelijke) instellingen cq bedrijven voor het beheer, onderhoud en ontsluiten van de kunstcollectie.

Ook voor uw bedrijf of organisatie kunnen we de aankleding met kunst op maat verzorgen. Art Dumay heeft een ruime ervaring in het inrichten en presenteren van kunst bij bedrijven en organisaties. Diverse bedrijven en instellingen hebben wij al mogen adviseren op het gebied van kunst en kunstzinnige zaken. Ook de uitvoering is bij ons in goede handen. Art Dumay verzorgt dit traject van A tot Z. In huis is een communicatiespecialist aanwezig die door haar jarenlange taak als communicatieadviseur zorg draagt voor het conceptuele en creatieve proces. Tevens zorgt zij voor de uitvoering: dtp, opmaak en drukwerktechnisch afronden. (voor meer informatie: www.melaniedumay.nl)

Tevens zijn wij al jaren strategisch partner voor collectioneurs en (gemeentelijke) instellingen cq bedrijven voor het beheer, onderhoud en ontsluiten van kunstcollecties. Een voorbeeld hiervan zijn de 'Beeldende Kunstenaars Regeling' ofwel BKR-collecties bij gemeenten, waarbij er nog 42.000 kunstwerken in gemeentelijke depots zijn opgeslagen. We hebben hierin reeds diverse succesvolle programma's uitgevoerd voor diverse gemeenten. Met behoud van ethiek, respect voor zowel kunstenaar, erfgenamen daarvan, gemeente en inwoners van de desbetreffende gemeente waarin de BKR collectie zich bevindt.

Geïnteresseerde gemeenten of instellingen zijn natuurlijk van harte welkom om contact op te nemen met Paul Dumay van Kunsthandel Art Dumay op 040-2845208 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.