Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Inrichting van uw pand

Uw bedrijf, uw trots

Natuurlijk is uw bedrijf uw trots zoals het onze, onze trots is. Met vele handen wordt er hard gewerkt door u en uw collega's om uw dienstverlening zo goed mogelijk in de markt te zetten en daarbij aandacht te hebben voor uw klanten. Uw pand is daarvoor waarschijnlijk hét onderkomen voor nieuwe productontwikkelingen, interne brainstormsessies, gesprekken met klanten en bezoeken van leveranciers. Kortom: uw pand is uw visitekaartje. En dát visitekaartje geven wij graag samen met u verder kleur.

Kernwaardes

Art Dumay is met haar kunsthandel, galerie en lijstenmakerij al jaren gespecialiseerd in het inrichten van bedrijven met kunst of kunstzinnige zaken. Daarbij letten wij volledig op het pand zelf, de karakteristieke kenmerken daarvan, maar ook op de kernwaardes die het bedrijf heeft en welke zij wil uitstralen naar de omgeving.

Inspiratiebron!

Daarnaast is het van groot belang om kunst een inspiratiebron te laten zijn voor medewerkers. Kunst inspireert en motiveert. Kortom: kunst kan dienen als perfect instrument om uw visitekaartje af te geven. Zowel intern als extern. Art Dumay helpt u daar van harte mee en voert graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om haar kunstige zaken aan u voor te stellen. U kunt daarvoor bellen met 040-2845208 en vragen naar Paul Dumay.