Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Kunst & curiosa evenement

KUNST & CURIOSA EVENEMENT

"Meer kunst dan curiosa!!!"

Eindelijk te weten komen of dat kunstwerk op zolder of die ene parelketting kunst of curiosa is... ? Menigeen wil graag weten of het schilderij van oma dat al jaren op zolder ligt nu echt iets waard is, of de juwelencollectie van Tante Mien: verkopen of bewaren? Het zijn vragen waarop de mensen antwoord krijgen tijdens een taxatie-evenement.

Wellicht is dit ook leuk evenement voor uw organisatie? Graag presenteren wij u de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Kunsthandel Art Dumay, gevestigd aan het Park 75 in Nuenen heeft vele jaren ervaring in het organiseren van deze kunst & curiosa evenementen en geven de bezoekers een taxatie en deskundig advies met betrekking tot de waarde, verkoopmogelijkheden en eventuele restauratie- of inlijstmogelijkheden.

Gedurende het jaar worden er meerdere taxatie-evenementen georganiseerd voor diverse stichtingen, verenigingen, musea en kastelen. Ook voor diverse ouderenbonden heeft Art Dumay dit evenement de afgelopen jaren mogen organiseren. Eigenlijk mag gezegd worden dat dit altijd een succes is. Het taxatieteam is gespecialiseerd in schilderijen, tekeningen en etsen, zilver en goud, sieraden, schilderijen en prenten, antieke boeken, glas, tin, porselein, aardewerk en ander kleingoed. Mochten de mensen bijvoorbeeld grote schilderijen hebben die zij niet mee kunnen nemen, dan komt Art Dumay ook vrijblijvend aan huis voor de taxatie en/of advies.

Bij uw gebleken interesse kunt u uiteraard contact met ons opnemen, door het sturen van een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of maak een afspraak door te bellen naar 040-2845208. Wij nodigen u van harte uit.

EEN IMPRESSIE

Bekijk hier de beelden om een impressie te krijgen van een Kunst & Curiosa Dag van Art Dumay:

Paul Dumay van Kunsthandel Art Dumay op MTV! Over kunst of curiosa. Klik voor het bekijken van de uitzending hier http://www.moergesteltv.nl/ietsgemist/index.html in de rechterbalk onder 'Kunst in'