Logo-Art-Dumay-zlLogo-Foederer-zl

Schilderijenspreekuur

Gratis advies en taxatie

U kunt, als particulier, al jaren elke zaterdag terecht in onze kunsthandel voor gratis taxatie-en restauratieadvies. Tijdens dit spreekuur - dat inmiddels is uitgegroeid tot meer dan een spreekuur (10 tot 17 uur)* - bent u hartelijk welkom om uw schilderijen te laten beoordelen. Wat is de herkomst, wat is de waarde en wat is de huidige staat. Ook kunt u terecht met vragen rondom werken die afkomstig zijn uit erfenissen of voor verzekeringsdoeleinden getaxeerd moet worden.

* een aantal maal per jaar vindt dit schilderijenspreekuur niet plaats op zaterdag - in verband met taxatiedagen op locatie -. De data waarop dit spreekuur niet plaatsvindt vindt u onder het hoofdstuk contact op deze pagina.

** Wij taxeren geen werken die per email worden gezonden

Met succes

De afgelopen jaren heeft Art Dumay al diverse ontdekkingen gedaan uit particulier bezit. Verrassend! Zowel voor de kunsthandel als voor onze klanten. Bent u geinteresseerd in hetgeen u thuis heeft of op zolder bij uw familie? U bent hartelijk welkom om kunst te laten beoordelen op zaterdag van 10 tot 17 uur. (met uitzondering van enkele data ivm taxaties op locatie. Deze actuele informatie vindt u onder het hoofdstuk contact)

Wilt u op de hoogte blijven van de recente 'Met succes' verhalen? Klik dan hier.